6 leuke advent kalenders. | Lifestyle


Om alvast even helemaal in de sinterklaas- en kerstsfeer te komen heb ik in dit artikel de tien leukste advent kalenders voor jullie op een rijtje gezet. Een advent kalender is een super leuk cadeau om met de feestdagen aan iemand te geven. Een advent kalender houdt in dat diegene waaraan je het cadeau geeft 25 dagen lang een cadeautje open kunnen maken. Veel plezier met het lezen van dit artikel!


1. De advent kalender van Jo Malone. |  €360,-

Deze adventkalender van Jo Malone is gevuld met allerlei leuke body producten, geurkaarsen en mini parfumflesjes. Deze luxe advent kalender is zeker een mooi cadeau voor iemand die daar van houdt.

2. De Rituals advent kalender. | €59,50



Deze advent kalender is een droom voor iedereen die houdt van lichaamsproducten zoals zeep, bodywash en bodylotions. Ook bevat deze kalender andere items zoals geurkaarsen. De prijs is het dan ook zeker waard.


3. De advent kalender van Essence. | €24,99


Deze advent kalender is leuk voor iedereen die van make-up houdt. Essence is populair merk met goede betaalbare producten. Ook voor jonge meiden is dit een super leuk cadeau! Deze advent kalender is verkrijgbaar bij kruidvat en trekpleister.

4. De advent kalender van Charlotte Tilbury. | €195,00


Deze Advent kalender van Charlotte Tilbury is misschien wel het mooiste cadeau at je een make-up liefhebber kan geven. Deze advent kalender is gevuld 12 producten van dit prachtige merk. Een absolute musthave dus.


5. De advent kalender van de bodyshop. | €85,00


The Body Shop heeft drie advent kalenders, ik heb voor dit artikel de middelste variant gekozen maar er is dus ook nog een groene en een roze. Ook hebben ze alle drie een andere prijs. De kalender is gevuld met heerlijke producten van The Body Shop.

Deze advent kalender is gevuld met allerlei leuke items. Uiteraard ook weer op beauty liefhebbers gericht. Deze advent kalender is er ook in een variant voor mannen, dus mocht je daar nog geen cadeau voor hebben, dan is dit wel een leuke optie!

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke advent kalenders op de markt maar voor nu laat ik het hier even bij. Dit was het artikel, ik hoor dat jullie het leuk vonden!

Q: Zouden jullie het leuk vinden om een advent kalender te krijgen ?

Liefs, Kelsey.

Reacties

Populaire posts