Cadeautips voor make-up liefhebbers. | Lifestyle


Aangezien kerst er weer aankomt, komen de vragen weer met wat je aan iemand kunt geven. Veel meiden houden van make-up, maar wat ze echt gebruiken is natuurlijk heel persoonlijk. In dit artikel heb ik een lijstje samengesteld met cadeautips voor make-up liefhebbers, items die waarschijnlijk bij iedereen wel in de smaak zullen vallen met een passie voor make-up. Ik heb geprobeerd om iets te vinden in iedere prijscategorie, zodat er voor iedereen wel iets bij staat waar ze iets aan hebben. 

1. Make-up Revolution advent calendar tree. | €109,00

Wie wil dat nou niet, een advent kalender met 25 full size Revolution producten. Voor een make-up liefhebber is dit de beste manier om de dagen naar kerst af te tellen. De producten in deze kalander zijn dus zoals ik al zei allemaal full size dus je kunt je wel voorstellen hoe groot deze kalender is. De waarde van alle producten in deze kalender is dan ook een stuk hoger dan de prijs die je ervoor betaald. Klik HIER om naar de website te gaan waar dit item verkocht wordt. 

2. Make-up Revolution palette vault. | €59,95

Als tweede item nog een set van Revolution. Deze set bevat 10 palettes met onder anderen contour poeders, blushes, oogschauduw, highlighters, etc. Eigenlijk alles wat een meisje nodig heeft om zichzelf op te maken, zit in deze box. De prijzen van de palettes los liggen allemaal tussen de €10,00 en de €15,00 dus dan kun je wel berekenen dat ook deze set een leuke prijs heeft voor wat je krijgt. Klik HIER om naar de website te gaan waar dit item verkocht wordt. 

3. Morphe Brushes Copper Dreams brush set. | €49,95

Deze prachtige penselenset bestaat uit 12 penselen waarmee je een complete make-up kunt aanbrengen. De set varieert tussen gezichtsperselen en oogpenselen. Wat ik zelf zo leuk vind aan deze set is dat er penselen inzitten die niet in iedere anderen set zitten. De kans is dus klein dat diegene voor wie je de set koopt, de penselen al heeft. Voor deze prijs krijg je 12 kwalitatieve penselen die het geld zeker waard zijn en ik denk dat iedere make-up liefhebber deze set graag aan zijn/haar collectie toe voegt. Klik HIER om naar de website te gaan waar dit item verkocht wordt. 

4. Real Techniques Spotlight essential set. | €49,95

Deze penselen set straalt luxe uit en dat is ook precies wat deze set is. Bij de penselen set krijg je ook een etuitje waar je de penselen in op kunt bergen of in mee kunt nemen. Deze set bestaat uit een blush penseel, een foundation penseel en een oogschaduw penseel. Dit is gegarandeerd een item dat iedere make-up liefhebber in zijn/haar collectie wil hebben. Klik HIER om naar de website te gaan waar dit item verkocht wordt. 

5. Viseart Golden Hour eyeshadow palette. | €49,50
Dit prachtige palette is vrij nieuw. De goude verpakking geeft dit palette een luxe uitstraling maar dat is niet het enige wat het palette luxe maakt. De formule van de oogschaduws is top, dit is een super professioneel palette waar je ontzettend veel verschillende looks mee kunt maken. Klik HIER om naar de website te gaan waar dit item verkocht wordt. 

Dit was het artikel alweer, ik hoop dat jullie er iets aan hebben gehad.

Liefs, Kelsey.

Reacties

Populaire posts